modernE bijgebouwEN

Moderne bijgebouwen op maat van de klant. Elk houten bijgebouw betreft absoluut maatwerk, helemaal afgestemd op wat wij met u overeenkomen en afgestemd op uw budget.

In ons atelier zetten wij kwalitatief hoogstaande machines en gereedschappen in om voor u een optimaal resultaat te bereiken. Ieder tuinhuis of poolhouse in hout wordt op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd.

Onze creaties getuigen altijd van inzicht. Wilt u een extra bergplaats of een prachtig poolhouse in de tuin of juist een bijgebouw om heerlijk in te ontspannen?

Of heeft u een project wat niet alledaags lijkt? Wij gaan graag de uitdaging aan om samen met u, uw droom te creëren. Door onze jarenlange ervaring met houtbouw kunt u rekenen op een perfecte afwerking.

Oog voor detail is ons motto. Volledig maatwerk wordt gegarandeerd, waardoor u een uniek concept creëert.

Twijfel je of je een vergunning nodig hebt voor je bijgebouw? Er geldt een maximum van 40 vierkante meter oppervlakte aan vrijstaande bijgebouwen per woning.
Let op: ook reeds bestaande losstaande bijgebouwen worden hierbij meegerekend.

Qua regio plaatsen wij bijgebouwen over het hele land. We plaatsten al houten tuinhuizen te Limburg, Kempen, provincie Antwerpen, Vlaams-Brabant tot zelfs Oost- en West-Vlaanderen.

Lamp aan houten bijgebouw
Elk project is uniek

MODERNE BIJGEBOUWEN - Werkwijze

Wij beschouwen ieder bijgebouw in hout als een uniek project. Samen met de klant bespreken we de wensen en gaan hiermee aan de slag.

U kan bij ons terecht voor de volledige realisatie van uw dromen, van A tot Z.
Zo voorzien wij eveneens de fundering alsook de binnen afwerking van uw tuinhuis, poolhouse of bijgebouw in hout. Onze prijzen in verhouding tot de markt zijn zeer voordelig.

Materialen die wij gebruiken

Al onze houten bijgebouwen, zowel rustiek als modern, kunnen opgebouwd worden uit volledig eiken of gedeeltelijk eiken, thermowood, geïmpregneerd grenen, of in tropisch hardhout.

Modern glas dak van eiken bijgebouw

Enkele voorbeelden

Staat uw project hier niet vermeld of wilt u nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte? Uw schrijnwerker in Heist-op-den-Berg is u graag van dienst!

Uw modern bijgebouw vakkundig gebouwd en geplaatst

Een eiken bijgebouw vraagt om vakkennis, het ontwerp en de bouw moeten aan de verwachtingen van de opdrachtgever voldoen.

Hiervoor gaan wij uitgebreid met u in gesprek en als het nodig mocht zijn, dan kunnen wij de plannen tussentijds bijstellen.

Wij hoeven niets uit te besteden aan anderen. Zo zijn we zeker dat we u de beste service kunnen bieden.

Schrijnwerker Limburg houten bijgebouw met glas
Logo Schrijnwerkerij MB

Promoactie!

Tot wel 15% korting.

Kortingen op het plaatsen van elektriciteit bij het aankopen van een bijgebouw poolhouse of carport.

Wij zijn met verlof vanaf zaterdag 24/12/2022 t.e.m. zondag 8/01/2023. Vragen via mail of contactformulier worden behandeld van maandag 9 januari 2023.