Eiken bijgebouwen

Eiken bijgebouwen op maat bij Schrijnwerkerij MB

Op zoek naar eiken bijgebouwen op maat? We zijn gespecialiseerd in de productie en plaatsing van bijgebouwen van hoge kwaliteit. Elk bijgebouw is absoluut maatwerk, afgestemd op uw specifieke wensen en budget. Van een praktisch tuinhuis tot een luxueuze poolhouse, we kunnen het allemaal voor u realiseren.

Verbindingen in houten bijgebouw
Elk project is uniek

Werkwijze

Wij beschouwen ieder bijgebouw in hout als een uniek project. Samen met de klant bespreken we de wensen en gaan hiermee aan de slag.

U kan bij ons terecht voor de volledige realisatie van uw dromen, van A tot Z.
Zo voorzien wij eveneens de fundering alsook de binnen afwerking van uw tuinhuis, poolhouse of bijgebouw in hout. Onze prijzen in verhouding tot de markt zijn zeer voordelig.

Materialen die wij gebruiken

Al onze houten bijgebouwen, zowel rustiek als modern, kunnen opgebouwd worden uit volledig eiken of gedeeltelijk eiken, thermowood, geïmpregneerd grenen, of in tropisch hardhout.

Modern glas dak van eiken bijgebouw

Enkele voorbeelden

Staat uw project hier niet vermeld of wilt u nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte? Uw schrijnwerker in Heist-op-den-Berg is u graag van dienst!

Waarom kiezen voor een eiken bijgebouw?

Eik is een zeer duurzaam materiaal dat bekend staat om zijn klassevolle uitstraling en zich perfect leent voor de constructie van bijgebouwen. Het heeft een prachtige, warme uitstraling en gaat vele jaren mee. Een eiken bijgebouw voegt waarde en functionaliteit toe aan uw woning, maar creëert ook een unieke, esthetische aantrekkingskracht.

We gebruiken enkel vers fijn bezaagde Franse eik voor de bouw van onze bijgebouwen. Deze eik kan op uw verzoek geschaafd of geborsteld worden. We maken al onze verbindingen op de traditionele manier, met pen en gat verbindingen en eiken deuvels, zonder schroeven of bouten. Dit zorgt voor een zeer solide en duurzame constructie.

Detail houten verbindingen en lamp van eiken bijgebouw

Jouw betrouwbare partner voor eiken bijgebouwen

Of u nu een extra bergplaats nodig heeft, een gastenverblijf wilt creëren of een luxe poolhouse wenst voor ontspanning, een eiken bijgebouw biedt de ideale oplossing. Met Schrijnwerkerij MB als uw partner, bent u er zeker van dat uw nieuwe aanwinst vakkundig wordt ontworpen, gebouwd en geplaatst, volledig afgestemd op uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Bent u geïnteresseerd in architectuur of doet u eerst graag wat inspiratie op? Neem dan een kijkje op Architectura.be.

Bij Schrijnwerkerij MB behandelen we elk eiken bijgebouw als een uniek project. We gaan uitgebreid met u in gesprek om uw wensen te bespreken en te bepalen hoe we deze efficiënt en binnen budget kunnen realiseren. We nemen de volledige realisatie van uw droomproject op ons, van de fundering tot de binnenafwerking van uw bijgebouw.

Eiken bijgebouw afgewerkt met zwart staal en glas
Eerlijke Prijzen

Eiken bijgebouwen prijzen

Bij Schrijnwerkerij MB begrijpen we dat de prijs een belangrijke factor is bij het kiezen van een nieuw bijgebouw. Daarom streven we ernaar om de prijzen van onze bijgebouwen zo voordelig mogelijk te houden, zonder in te boeten op kwaliteit.

De uiteindelijke prijs van uw eiken bijgebouw hangt af van een aantal factoren, waaronder de grootte, het ontwerp, de gebruikte materialen en de mate van afwerking.

Of u al dan niet besluit om een bijgebouw te laten plaatsen, hangt natuurlijk ook af van de prijs. Daarom doen we ons best om een balans te vinden tussen kwaliteit en kosten, om u een eerlijke en concurrerende prijs te kunnen bieden.

Eerlijke, correcte prijzen

We bieden concurrerende prijzen voor onze diensten, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Ons doel is om u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te bieden, zodat uw eiken bijgebouw niet alleen uw verwachtingen overtreft, maar ook binnen uw budget past.

Onze prijzen variëren afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp, de grootte van het bijgebouw en de gekozen materialen. Wij werken graag nauw met u samen om een ontwerp te creëren dat voldoet aan uw behoeften en binnen uw budget past.

Tip: Het is altijd een goed idee om na te kijken of de Vlaamse Overheid subsidies heeft openstaan wanneer u begint te bouwen, dit is soms ook het geval voor bijgebouwen. U kunt deze raadplegen via de Premiezoeker van de Vlaamse Overheid.

Schrijnwerkerij MB: De expert in eiken bijgebouwen

Bij Schrijnwerkerij MB begrijpen we dat bijgebouwen meer zijn dan alleen een structurele toevoeging aan uw eigendom; ze zijn een verlengstuk van uw leefruimte. Met jarenlange ervaring in het vervaardigen van unieke en aangepaste eiken bijgebouwen, zijn we de keuze bij uitstek voor klanten in heel België.

Onze focus ligt op het leveren van kwaliteit in elke fase van het proces, van het eerste ontwerp tot de laatste afwerking. Ieder bijgebouw dat we produceren is 100% maatwerk, helemaal afgestemd op uw wensen, volledig binnen budget. We zijn trots op het niveau van ons vakmanschap en de gedetailleerde aandacht die we besteden aan elk project.

Actief in heel België

We plaatsen eiken bijgebouwen in heel België. We hebben al projecten gerealiseerd in Limburg, de Kempen, provincie Antwerpen, Vlaams-Brabant en zelfs in Oost- en West-Vlaanderen. Ongeacht waar u woont, Schrijnwerkerij MB staat voor u klaar om uw bijgebouw te realiseren.

Bij Schrijnwerkerij MB staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap. Graag meer informatie over onze schrijnwerkerij te Heist-op-den-Berg? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons helpen uw droomproject te verwezenlijken.

Begeleiding van A tot Z voor eiken bijgebouwen

Bent u klaar om uw droom van een eiken bijgebouw te realiseren? Neem contact op. Ons deskundige team staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke constructie en afwerking.

Bij Schrijnwerkerij MB garanderen we u een naadloze, persoonlijke ervaring en een bijgebouw dat uw verwachtingen overtreft. Ons vakmanschap, gecombineerd met onze toewijding aan klanttevredenheid, maakt ons de ideale keuze voor uw eiken bijgebouw. Contacteer ons vandaag nog om uw project te starten.

Houten bijgebouw van Schrijnwerkerij MB te Heist-op-den-Berg
Logo Schrijnwerkerij MB

Promoactie!

Tot wel 15% korting.

Kortingen op het plaatsen van elektriciteit bij het aankopen van een bijgebouw poolhouse of carport.

Wij zijn met verlof:
vanaf 12 augustus t.e.m. 25 augustus &
vanaf 9 september t.e.m. 15 september